



2024 FIAP WORLD PHOTOGRAPHERS CONFERENCE

Lishui, China / October 9-14, 2024

WELCOME TO LISHUI

Participation Fee

You need to bear your own international travel expenses to Lishui
We will cover all local accommodation in Lishui from October 9th-14th (include photo shooting trip)

Registration Deadline:

20 September 2024 Registration email: lishuiphoto01@163.com

More Information:

lishuiphoto01@163.com

Keynote Conference

Time: October 10 (all day)

Theme: One Year Since the Previous Al Symposium: Development and

Considerations.

Purpose: To enhance friendship between China and countries around the world, promote global cooperation and exchange in photography art, and advance the development of world image art creation, education, research, and technological applications.

Venue: Lishui Grand Theatre (Opening Ceremony)





Schedule for the "Photo Shooting Trip in Lishui"

Friday, 11th, Liandu		
Morning		
08:50	Go to Guyan Huaxiang (about 40 minutes)	
09:30	Arrive at Guyan Huaxiang to appreciate the scenery of the Oujiang River and take photos (about 120 minutes)	
12:00	Lunch (at "Huaxiang No.1" Restaurant)	
Afternoon		
13:00	Go to Yanqing Temple Pagoda in Songyang (about 50 minutes)	
13:50	Arrive at Songyang Yanqing Temple Pagoda, known as the Leaning Tower of Pisa in the East, to take photos (1 hour)	
14:50	Go to the Old Street in Songyang (about 10 minutes)	
15:00	Arrive at Songyang Old Street and experience the traditional style of the old street (180 minutes for photo shooting)	
18:00	Check in the hotel (Songyang New Century Grand Hotel)	
18:30	Dinner (Songyang New Century Grand Hotel)	
Saturday, October 12th		
Morning		
08:20	Go to Chenjiapu Village, Sandu Town, Songyang County (40 minutes)	
09:00	Visit the ancient villages in Chenjiapu Village, Sandu Town, Songyang County (180 minutes for photo shooting)	
12:00	Lunch (Songyang Dingshang Restaurant)	
Afternoon		
13:00	Go to Dajun Village, Jingning County (80 minutes)	
14:20	Go to Dajun Village in Jingning County to enjoy She ethnic cultural performances (120 minutes for photo shooting)	
16:20	Go to the Nayun Cliff Vacationland (15 minutes)	
16:35	Arrive at Nayun Cliff Vacationland for photo shooting (120 minutes)	
18:35	Dinner (Nayun Hotel or Dajun Town)	
19:35	Check in the hotel (Nayun Hotel or Jingning County Hotel)	

Schedule for the "Photo Shooting Trip in Lishui"

Sunday, October 13th		
Morning		
08:30	Go to Yunhe Rice Terraces (40 minutes)	
09:10	Arrive at Yunhe Rice Terraces and enjoy the scenery of the terraces (150 minutes for photo shooting)	
11:40	Lunch (Yunhe Rice Terraces Agritainment)	
Afternoon		
13:00	Go to Celadon Town in Longquan (110 minutes)	
13:50	Experience intangible cultural heritage and the manufacturing process of celadon in Celadon Town (120 minutes for photo shooting)	
14:50	Go to Shen Guanglong Sword Factory (40 minutes)	
15:00	Arrive at Shen Guanglong Sword Factory to experience intangible cultural heritage and the craft of forging swords (90 minutes for photo shooting)	
18:00	Dinner (Downtown Longquan)	
18:30	Check in the hotel in Liandu District (100 minutes)	

Other activities recommended:

October 15-18 Jinan International Biennale

October 19-28 Photo Beijing 2024

























"Historical Genes and Cultural Heritage" Themed Exhibition

Host: Organizing Committee of the 2024 World Photographers Conference

Exhibition Time: October 9 to December 31, 2024

Exhibition Location: Lishui Photography Culture Center

Solicitation Content

We are collecting intangible cultural heritage themed works from around the world, focusing on the content and spiritual elements of intangible cultural heritage in different countries, regions, and historical periods. The content includes the diversity of cultural forms, historical and cultural inheritance, regional characteristics and ethnic culture, social life scenes, etc.

